FragLar [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
ÖnceLikLe HoşgeLdiniz [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Teşekkür et' e Tıklamayan HS atamaz inş. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Hemen özeLLikLere geÇiyorum. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Oyunda OTO Cevap oLarak ayaRLanmıs bazı ayaRLar vaR öRneğin;
''Y'' tuşu : S.a beyLer * [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
''X'' tuşu : a.S HosgeLdin [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
''P'' tuşu : HeHe HaHa uuHa ZuHau muHaHu eHueHa ezuq aDam [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Gibi gibi . . .
-aLias komutu yoktur sXe den koLayLıkLa geÇer [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
-Her yeR ayDınLıktır..
-Ak47-Colt üzeRinde Çok duRdum [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
-ak47 Az da oLsa sekeR coLt sekme yapmaz !
-Heryer aydınLıktır...
-Duck ve Bunny ayarı yukLenmıstır
-%100 Aim var script olarak eklendi. Socl 3.7 Hack komutu pardon binlerce komutları mevcut.
-Kör olma süresi düsürüldü.
-Ve gaRanti veRiyorum kinq oLcanız
Bi teşekkür ü Çok göRmeyin [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Ve Cfg Buyrun :
uplodaded.to [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
4Shared:[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
ÖnceLikLe HoşgeLdiniz [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Teşekkür et' e Tıklamayan HS atamaz inş. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Hemen özeLLikLere geÇiyorum. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Oyunda OTO Cevap oLarak ayaRLanmıs bazı ayaRLar vaR öRneğin;
''Y'' tuşu : S.a beyLer * [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
''X'' tuşu : a.S HosgeLdin [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
''P'' tuşu : HeHe HaHa uuHa ZuHau muHaHu eHueHa ezuq aDam [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Gibi gibi . . .
-aLias komutu yoktur sXe den koLayLıkLa geÇer [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
-Her yeR ayDınLıktır..
-Ak47-Colt üzeRinde Çok duRdum [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
-ak47 Az da oLsa sekeR coLt sekme yapmaz !
-Heryer aydınLıktır...
-Duck ve Bunny ayarı yukLenmıstır
-%100 Aim var script olarak eklendi. Socl 3.7 Hack komutu pardon binlerce komutları mevcut.
-Kör olma süresi düsürüldü.
-Ve gaRanti veRiyorum kinq oLcanız
Bi teşekkür ü Çok göRmeyin [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Ve Cfg Buyrun :
uplodaded.to [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
4Shared:[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]