PROGRAM | OYUN | VİDEO | FİLM | C.STRİKE |

iMpRoSibLe faRkıyLa aim Cfg ! King oLmak isteyenLere Lordsebouyari

Join the forum, it's quick and easy

iMpRoSibLe faRkıyLa aim Cfg ! King oLmak isteyenLere Lordsebouyari

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

iMpRoSibLe faRkıyLa aim Cfg ! King oLmak isteyenLere

uluer70
    uluer70

iMpRoSibLe faRkıyLa aim Cfg ! King oLmak isteyenLere Empty iMpRoSibLe faRkıyLa aim Cfg ! King oLmak isteyenLere

Mesaj tarafından uluer70 Paz Ağus. 01 2010, 07:34

FragLar [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
    ÖnceLikLe HoşgeLdiniz [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
    Teşekkür et' e Tıklamayan HS atamaz inş. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
    Hemen özeLLikLere geÇiyorum. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
    Oyunda OTO Cevap oLarak ayaRLanmıs bazı ayaRLar vaR öRneğin;
    ''Y'' tuşu : S.a beyLer * [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
    ''X'' tuşu : a.S HosgeLdin [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
    ''P'' tuşu : HeHe HaHa uuHa ZuHau muHaHu eHueHa ezuq aDam [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
    Gibi gibi . . .
    -aLias komutu yoktur sXe den koLayLıkLa geÇer [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
    -Her yeR ayDınLıktır..
    -Ak47-Colt üzeRinde Çok duRdum [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
    -ak47 Az da oLsa sekeR coLt sekme yapmaz !
    -Heryer aydınLıktır...
    -Duck ve Bunny ayarı yukLenmıstır

-%100 Aim var script olarak eklendi. Socl 3.7 Hack komutu pardon binlerce komutları mevcut.
    -Kör olma süresi düsürüldü.
    -Ve gaRanti veRiyorum kinq oLcanız
    Bi teşekkür ü Çok göRmeyin [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Ve Cfg Buyrun :
    uplodaded.to [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
    4Shared:[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Forum Saati Perş. Kas. 21 2024, 22:48