PROGRAM | OYUN | VİDEO | FİLM | C.STRİKE |

Awp CroSsHaiR İnDiR,DownLoaD Cs 1.5,1.6 Awp CRoSs İnDiR Lordsebouyari

Join the forum, it's quick and easy

Awp CroSsHaiR İnDiR,DownLoaD Cs 1.5,1.6 Awp CRoSs İnDiR Lordsebouyari

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

2 posters

Awp CroSsHaiR İnDiR,DownLoaD Cs 1.5,1.6 Awp CRoSs İnDiR

ERKAN
    ERKAN

Awp CroSsHaiR İnDiR,DownLoaD Cs 1.5,1.6 Awp CRoSs İnDiR Empty Awp CroSsHaiR İnDiR,DownLoaD Cs 1.5,1.6 Awp CRoSs İnDiR

Mesaj tarafından ERKAN Çarş. Ağus. 18 2010, 03:43

Bu lazer ile adamı awpde dürbün açmadan çok uzaktan bile vurabiliyorsunuz.
    Cs1.6 Yada 1.5 İçin Olanı "C:/Program Files/Valve/Cstrike/models" in İçine 2 Dosyayı Atın. Sonra Oyuna Girin Ve Oynayın ..
    Not: Sxe'de Çalışmaktadır İstemiyorsanız "Yedek" Klasorundeki Dosyalarla Değiştirin.
    Not:Awp sol ele geçecektir.Sağ ele almak istiyorsanız consola cl_righthand 0 veya 1 yazın awp sağ ele geçecektir.Bu sefer silah sol ele geçer.Hangisini istiyorsanız yapın.

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Ben kullanıyorum süper çalışıyor.

Awp crosshair indir-awp crosshair download-Cs 1.5 awp cross indir-cs 1.6 awp cross indir-cs 1.5 awp cross download-cs 1.6 awp cross download-cs 1.5 awpde crosshair indir-cs 1.6 awpde crosshair indir-cs 1.5,1.6 awp crosshair dosyası indir,download-cs 1.5,1.6 awpnin ortasında çıkan crosshair indir-cs 1.5,1.6 ekranın ortasında çıkan crosshair indir-cs 1.5,1.6 awp kross indir,download-Cs 1.5 awp crosshair reddot indir-cs 1.5 awp crosshair reddot download-cs 1.5,1.6 awp.mdl dosyasını indir,download-Counter strike 1.5 awp crosshair indir,download-Counter strike 1.6 awp crosshair indir,download-counterda awp corsshair indir,download-counter 1.5,1.6 awp crosshair indir,download-awp kıros,cros,cross,kros,croshair,crosshier indir,download
    eger sorarsa RAR şifresi: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Merhaa

Awp CroSsHaiR İnDiR,DownLoaD Cs 1.5,1.6 Awp CRoSs İnDiR Empty Geri: Awp CroSsHaiR İnDiR,DownLoaD Cs 1.5,1.6 Awp CRoSs İnDiR

Mesaj tarafından Merhaa C.tesi Ocak 08 2011, 18:51

`Arkadaşım Guzel paylasım amma Bu tur Reddotlar `Wirüslü Baktım hepsıne Smile)
    ERKAN
    ERKAN

Awp CroSsHaiR İnDiR,DownLoaD Cs 1.5,1.6 Awp CRoSs İnDiR Empty Geri: Awp CroSsHaiR İnDiR,DownLoaD Cs 1.5,1.6 Awp CRoSs İnDiR

Mesaj tarafından ERKAN Cuma Şub. 04 2011, 15:13

ben yüklerken hepsini tarıyorum ama eğer bir şey olursa silersiniz zaten pc ye zarar verecek şekilde değil kardeş

Forum Saati Perş. Kas. 21 2024, 20:55